Ambienz
recruitment.

Tijdelijk of vast personeel nodig? Op zoek naar een Scrum Master of coach om processen te optimaliseren? Het succesvol krijgen van jouw project is ons doel! Daarom werkt Ambienz nauw samen met een groot aantal professionals, waaronder Scrum Masters, Product Owner, Developers en Managers.

Ambienz maakt gebruik van het platform Freelance.nl voor al haar aanvragen en aanbiedingen. Daarnaast zoeken wij in onze database naar geschikte connecties tussen professionals en bedrijven.

Projecten hebben vaak (tijdelijk) versterking nodig om succesvol te zijn, of om de druk op te vangen. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat tijdelijke vervanging nodig is, in verband met ziekte of verlof. In deze gevallen is personeel op basis van detachering of uitzending de uitkomst! 

Ambienz zorgt met detachering en uitzenden dat jouw organisatie verzekerd is van flexibiliteit en duidelijkheid. 

Ook wanneer je op zoek bent naar een vaste kracht, wordt alles op alles gezet om de juiste werknemer te zoeken. 

Meer weten? 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en te zien wat we voor je kunnen doen! 

Klik op de knop Ik zoek een professional om contact op te nemen

 

Zoek je tijdelijk werk, of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij Ambienz wordt er verder gekeken dan je CV, maar gaan we met je zitten om jou als persoon in kaart te brengen, te kijken naar je kennis en ervaring, maar ook je wensen op de korte en lange termijn. We doen er alles aan om zo een succesvolle match voor je te vinden en jouw carrière die boost te geven!

Het stopt alleen niet bij een succesvolle match. Daarna houden we nauw contact en hebben we vaste evaluatiemomenten, waarin we praten over het werk, collega’s en mogelijke uitdagingen waar Ambienz je bij zou kunnen helpen.

Meer weten?

Stuur een e-mail om een afspraak te maken, dan drinken we (virtueel) een kopje koffie en bespreken we hoe we jou kunnen helpen!