Ambienz Academy

Of u graag uw kennis op niveau wilt halen, juist een nieuwe weg wilt inslaan, of een opfriscursus zoekt voor uw werk, Ambienz Academy heeft met haar aanbod de juiste cursus of workshop om actueel te blijven en mee te gaan met de nieuwe werkmethodes. Door samen te werken Met specialisten in de agile wereld kan Ambienz vele cursussen aanbieden op het gebied van agile frameworks en werkmethoden om uw onderneming high performing te maken.


Scrum Foundation

Om snelle resultaten te kunnen boeken en waarde te creëren bij klanten, kiezen duizenden teams voor het Scrum framework. Door deze cursus te volgen, begrijpt u wat dit framework is en waarom heb zo populair is binnen en buiten de IT. Leer in een dag waar Scrum voor staat en hoe u dit kunt gebruiken om uw organisatie sneller waarde te laten creëren.

Professional Scrum Master I

De Scrum Master is verantwoordelijk voor het promoten en ondersteunen van het Scrum framework binnen een organisatie. Een dienend leider helpt iedereen binnen en buiten het Scrum Team het Scrum framework te begrijpen. Leer in deze tweedaagse cursus wat er nodig is om een Scrum Master te zijn in uw organisatie.