Over ons.

Wij zijn een netwerk van professionals. Scrum Masters, Product Owners, Developers, maar ook Consultants en Coaches staan tot je dienst. 

Het digitale landschap kennen we van binnenuit en samen met onze partners stellen wij ons ten doel om organisaties te ondersteunen in hun groei.  

Wij bouwen een team bouwen van gepassioneerde professionals die bedrijven helpen toekomstbestendig te worden, snel te acteren op veranderingen en innovaties uit te laten groeien tot prachtige producten. 

Wij staan niet achter onze professionals, wij staan naast ze. 

Wij zijn Ambienz. 

Visie

In een altijd veranderende omgeving bieden we graag flexibiliteit en stabiliteit. Verschillende organisaties hebben verschillende wensen, verschillende transities en we gaan graag de samenwerking aan om de wensen en transities om te zetten in een duidelijke visie met aanpak.  

Ambienz staat voor transparantie en openheid, waardoor vragen voorkomen worden en er altijd duidelijkheid is. 

Kernwaarden

  • Transparantie en openheid:  Zorg voor duidelijkheid en blijf altijd communiceren, wat er ook gebeurt. Waar open gecommuniceerd wordt, kan een veilige omgeving worden gecreëerd. 
  • Flexibiliteit : Een agile mindset, privé of zakelijk, is onmisbaar in een gezonde mindset. Als wat je doet niet werkt, test dan wat anders! 
  • Respect:Diverse overtuigingen dragen bij aan een groter inzicht. Door het wereldbeeld van anderen te respecteren, creëren we een vruchtbare basis voor groei.