Ambienz
Academy

Academy

Op de Academy is het ons doel om jouw professionele groei te stimuleren. Daarom bieden we diverse trainingen aan, zowel online als offline.


Deze trainingen zijn zo ontworpen dat jij de nodige kennis, vaardigheden en inzichten krijgt om verder te excelleren in je vakgebied als Professional in de wereld van Agile en IT. Of je nu een ervaren professional bent of nog maar net begint, bij Ambienz vind je de training die bij jou past.


Door de praktische kennis en ervaring en passie voor de dynamische wereld die we neer kunnen zetten met Agile en talentontwikkeling, word je begeleid in interactieve en boeiende trainingen en workshops. De combinatie van theorie en praktijk helpen je om de nieuwe kennis direct de praktijk toe te passen.

       

Omdat we geloven in de flexibiliteit en mogelijkheid om aan te passen, combineren we fysieke trainingen met een online omgeving, zodat jij kan leren op de manier die het beste bij je past.


We geloven in de kracht van persoonlijk contact en ondersteunen je bij het ontdekken en inzetten van jouw potentieel.


Ontdek vandaag nog de mogelijkheden die Ambienz Academy te bieden heeft en laat ons jouw partner zijn in jouw reis naar persoonlijke ontwikkeling en succes. Schrijf je in voor één van de trainingen en ervaar de impact op jou carrière.

Incompany training

Naast alle openbare trainingen voor professionals is Ambienz Academy ook beschikbaar voor incompany trainingen om organisaties te ondersteunen bij de Agile transitie en behoeften voor talentontwikkeling en inzet. Wij begrijpen goed dat iedere organisatie haar eigen uitdagingen, behoeften en doelstellingen heeft, daarom passen we de trainingen aan, zodat deze goed aansluiten op de organisatie.


De incompany trainingen omvatten naast de standaard openbare trainingen ook trainingen op maat, afhankelijk van de specifieke eisen van het team en de projecten. 

Of het nu gaat om de ontwikkeling van Scrum Masters, het verbeteren van communicatie binnen teams, teambuilding of het inzetten van talenten en de samenwerking hierin, Ambienz Academy staat klaar om jouw organisatie te ondersteunen.


Neem direct contact op en ontdek hoe incompany trainingen jouw organisatie kunnen versterken en bijdragen aan duurzaam succes!