Ambienz
Recruitment

De Agile Professional

Ben jij die agile professional die op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Of zit je nu nog op een opdracht en kijk je alvast verder vooruit? Ambienz heeft de expertise en het netwerk om jou te helpen bij het vinden van je volgende opdracht of project die passen bij jouw vaardigheden. Of je nu een Scrum Master, Product Owner, Agile Coach of andere agile specialist bent, bij Ambienz wordt alles op alles gezet om jou verder te helpen.

  

We begrijpen namelijk dat werken als freelancer soms uitdagend kan zijn! Daarom is het juist belangrijk als er een partij is die jou laat doen waar jij goed in bent en de rest uit handen kan nemen.


Ambienz gaat voor jou op zoek naar de projecten die jouw carrière een boost zullen geven! Laat ons jou helpen en vul hieronder je gegevens in!

De Opdrachtgever

Wilt u met uw bedrijf de volgende stap zetten naar een omgeving waar agile werken wordt omarmd? Bent u op zoek naar extra inzet om Scrum goed in te bedden in de bedrijfscultuur?


Bij Ambienz begrijpen we dat het aantrekken van het juiste talent cruciaal is voor het succes van uw onderneming. Daarom helpt Ambienz u bij het zoeken en vinden van de juiste kandidaat.


Onze aanpak: persoonlijk en resultaatgericht. Door een samenwerking begrijpen we uw behoeften en wensen en kunnen we samen tot een strategie komen om op de korte en lange termijn de juiste kandidaten te vinden.

  

We zoeken naar de juiste Scrum Master, Product Owner, Agile Coach of andere agilist voor uw korte- of langetermijnprojecten. Door een eigen jarenlange ervaring binnen het agile gedachtegoed is Ambienz dé ideale partner om de juiste kandidaten te zoeken.


Zoekt u liever een professional om uw eigen werknemers om te scholen naar Scrum Master of Product Owner? Kijk dan in onze Academy voor de juiste opleiding, of neem contact op voor een dienst op maat.


Neem contact op!


Contactgegevens

Contactinformatie
Ambienz
Industrieweg 10, K1
1566 JP Assendelft
info@ambienz.nl
088 044 59 00


Of vind ons op social media