Over Ambienz


            

Wij helpen organisaties en professionals om hun talenten te maximaliseren en te benutten door in kleine stapjes en met een Agile mindset te werken aan veranderingen.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de Agile wereld zoeken wij altijd naar de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een zoektocht naar Professionals of het verzorgen van een training, bij Ambienz werken we aan oplossingen.


In het in jaren opgebouwde netwerk is altijd die professional, trainer, of coach te vinden om die stap te nemen naar pure excellentie!Onze visie

Bij Ambienz geloven we dat iedere vorm van ontwikkeling begint met een eerste stap: het opstellen van de visie. In plaats van enke stapsgewijze veranderingen en verbeteringen door te voeren, worden deze afgestemd op de wensen van de organisatie en de teams, om zo de verbeteringen zo effectief mogelijk te laten zijn, om zo een ingrijpend en duurzaam succes te garanderen.


Door Agile Professionals op de juiste plek en in hun kracht te plaatsen en organisaties te steunen in hun werkwijze en communcatie, bereikt iedere betrokken partij de maximale waarde die we kunnen halen!null